Yenice Belediyesi Anaokulu
KIŞLALAR MAH. ALPARSLAN CAD. NO 4 YENİCE / ÇANAKKALE

VİZYON

Okul öncesi eğitim hizmetinde ANAOKULU olarak verdiğimiz eğitim ve imkanlar doğrultusunda , çocuklarımıza yakından uzağa ilkesiyle yaşadığımız çevrenin öncüsü ve lideri olmak, çağı yaşarak çağ ötesine liderlik vasfıyla üst seviyelere taşımak.

MİSYON

Öğrencilerimizin; araştıran, sorgulayan, yaparak ve yaşayarak öğrenme; öz disiplin ve benlik saygısı gelişmiş, toplumun önemli bir parçası olduğunun farkında olan bir birey ; paylaşabilen,kendini özgürce ifade edebilen, sorumluluk duygusuna sahip, kendi haklarını kullanırken başkasına zarar vermeyen, saygı gösteren,destekleyici olan, kültürümüzün temel unsurları olan örf, adet, gelenek ve göreneklerimize karşı hassas, doğayı ve çevresini koruyan bir fert; Atatürk ilke ve devrimleri ile Türk büyüklerimizin çizdikleri aydın yolda büyük düşünebilen kişiler yetiştirmektir.

BESLENME DOSTU OKUL, OKULUM TEMİZ BELGESİ
Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI TEKLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

TAM ZAMANLI TEKLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

09:00-14:00 SAATLERİ ARASINDA EĞİTİM VERİLMEKTEDİR

il merkezine 90 km ilçe merkezinde